Modeller med varmeflytning

Ønsker du en effektiv varmekilde, du kan få glæde af i flere rum på en gang? Med en Comfort Air pilleovn fra MCZ får du mulighed for at flytte den varme luft fra din pilleovn til andre rum i dit hus gennem rør i væggene. Det er en utrolig smart løsning, især for dig, der måske er på udkig efter at skifte husets gamle el-radiatorer eller varmepumper, eller for dig, der blot ønsker ekstra komfort og et effektivt varmesystem, der nemt kan tilpasses din indretning. 

 

Alle MCZ pilleovne leveres med MCZ Tryghedsaftalen inkluderet i prisen (værdi kr. 2.995,-). MCZ Tryghedsaftalen indeholder opstartsbesøg, serviceeftersyn efter 12 måned og 2 års 100% garanti på alle dele - også sliddele!


Hvorfor skal du vælge en Comfort Air pilleovn fra MCZ?  

Der er mange fordele ved at vælge en pilleovn med varmeflytning. Med en Comfort Air pilleovn fra MCZ får du mulighed for at kunne transportere den varme og behagelige luft op til 8 meter fra pilleovnen og ind til de rum, hvor du ønsker det. Vælger du en Comfort Air pilleovn fra MCZ, får du også følgende fordele:

 

  • No Air-funktion – sluk for ventilationen og opvarm ved naturlig konvektionsvarme i stilhed  
  • Pilleovn ved varmeflytning kan tilpasses til dit hjem og dine ønsker  
  • Opvarmning med en pilleovn fra MCZ er både prisoverkommeligt og miljøvenligt  
  • En pilleovn fra MCZ sikrer optimal komfort og behageligt indeklima 

 

Den unikke pilleovn fra MCZ giver dig ligeledes fuld kontrol over, hvordan varmen bliver fordelt i de forskellige rum, og med den innovative MAESTRO-teknologi, der følger med alle typer af MCZ pilleovne, kan du styre det hele fra din smartphone eller din tablet.  

  

Få en flot indretning med en Comfor Air pilleovn fra MCZ  

Når du vælger en Comfort Air pilleovn fra MCZ, får du en stor og flot flamme og mulighed for at vælge lige den ovn, der passer bedst ind i din indretning. Det kunne være den klassiske MCZ Ego Comfort Air, der i sit udtryk minder om den klassiske brændeovn, og den store glaslåge giver et flot udsyn til den levende ild.

 

Med en Comfort Air pilleovn fra MCZ har du også mulighed for at vælge mellem flere forskellige luftfordelere. MCZ har nemlig et stort udvalg af luftfordelere i forskellige designs - vælg mellem de helt klassiske luftfordelere til elegante og raffinerede luftfordelere, der kan fungere som en flot tilføjelse til enhver indretning.

 

Er du interesseret i at blive præsenteret for eksempelvis MCZ Ego Comfort Air eller opleve nogle af de andre træpilleovne? Eller måske se nærmere på de smarte hydro pilleovne? Så er du altid velkommen til at komme forbi et af vores to MCZ PilleovnsCentre eller en af vores andre autoriserede MCZ-forhandlere. Her står de dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rette pilleovn fra MCZ.