Hej og velkommen til!

Pilleovn.dk ApS er dansk eneimportør af pilleovne fra MCZ - Europas førende pilleovnsmærke. Vi sælger pilleovnene via et landsdækkende forhandlernetværk samt her på hjemmesiden. Pilleovns.dk ApS er paraply for MCZ Norden ApS, MCZ Service ApS samt Aarhus Pilleovne ApS, en fysisk butik i Aarhus vi selv driver. Ja, vi har mange navne, men alle aktiviteter ligger i samme virksomhed, Pilleovn.dk ApS.

 

Handler du her på hjemmesiden er du direkte i kontakt med eksperterne i netop disse pilleovne. Vi har en meget dygtige serviceorganisation, MCZ Service, som sikrer at alle vores mange tusinde pilleovne rundt i hele landet snurrer og kører som de skal. I al beskedenhed, så har vi nok det mest professionelle set up for eftersalgsservice på pilleovne i Danmark. 

 

Pilleovnene fra MCZ brandes blandt andet på www.mcz.dk og på vores TrustPilot kan du læse anmeldelser fra en masse glade MCZ-ejere. 

 

Er du interesseret i at se produkterne før du handler, så kig forbi et af vores 2 showrooms, hvor næsten alle modeller i sortimentet står udstillet.

 

Vi arbejder løbende på at udvide produktsortimentet og barsler med flere spændende projekter - alle relateret til forbrænding af træpiller.

 

Venlig hilsen
Sune Søgaard
Direktør

 

 

Dette webshop ejes og drives af:

 

Pilleovn.dk ApS
Klamsagervej 29
DK-8230 Åbyhøj
CVR-nr: 43935828

 

Pilleovn.dk ApS' legale ejer er Almeva Invest ApS og dets reelle ejer med 100% er direktør Sune Søgaard (født 05.08.1975)