Hej og velkommen til!

MCZ Norden ApS er dansk eneimportør af pilleovne fra MCZ - Europas førende pilleovnsmærke. Vi sælger pilleovnene via et landsdækkende forhandlernetværk samt her på hjemmesiden. MCZ Norden ApS er paraply for Pilleovn.dk ApS, MCZ Service ApS samt Aarhus Pilleovne ApS - en fysisk butik i Aarhus vi selv driver. Ja, vi har mange navne, men alle aktiviteter ligger i samme virksomhed, MCZ Norden ApS.

 

Handler du her på hjemmesiden er du direkte i kontakt med eksperterne i netop disse pilleovne. Vi har en meget dygtige serviceorganisation, MCZ Service, som sikrer at alle vores mange tusinde pilleovne rundt i hele landet snurrer og kører som de skal. I al beskedenhed, så har vi nok det mest professionelle set up for eftersalgsservice på pilleovne i Danmark. 

 

Pilleovnene fra MCZ brandes blandt andet på www.mcz.dk og på vores TrustPilot kan du læse anmeldelser fra en masse glade ejere af MCZ pillebrændeovne. 

 

Er du interesseret i at se produkterne før du handler, så kig forbi et af vores 2 flotte showrooms, hvor næsten alle modeller i sortimentet står udstillet.

 

Vi arbejder løbende på at udvide produktsortimentet og barsler med flere spændende projekter - alle relateret til forbrænding af træpiller.

 

Venlig hilsen
Sune Søgaard
Direktør

 

 

Dette webshop ejes og drives af:

 

MCZ Norden ApS
Klamsagervej 29
DK-8230 Åbyhøj
CVR-nr: 43935828

 

MCZ Norden ApS' legale ejer er Almeva Invest ApS og dets reelle ejer med 100% er direktør Sune Søgaard (født 05.08.1975)