Pilleovne med rumblæser

Med en pilleovn med rumblæser er det nemt og bekvemt at opnå en god og behagelig varme i dit hjem. Denne type pilleovn er vores mest solgte type og lydniveauet på rumblæseren er i dag så lavt, at den næsten ikke kan høres på de laveste trin. På alle modeller kan rumblæseren dog deaktiveres og pilleovnen kan herefter varme på laveste effektniveau og fordele varmen ved naturlig konvektion – præcis som en traditionel brændeovn.

 


{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Hvorfor vælge en pilleovn med rumblæser

At tilvælge en pilleovn til opvarmning af sit hus, sommerhus og lignende betyder, at man overgår til et billigere og mere miljøvenligt brændstof, men frem for alt er det meget praktisk. Du slipper for at slæbe på brænde, som ved en almindelig brændeovn, du behøver ikke være over den hele tiden og en pilleovn sikrer altid din ønsketemperatur helt automatisk.

Maksimalt udbytte og renere forbrænding

Det er omkostningseffektivt, fordi det sikrer et ekstremt højt udbytte mod en pris, der er decideret lavere end fossilt brændstof såsom naturgas og olie. Miljømæssigt er pilleovne også et fremragende alternativ til en traditionel brændeovn, fordi de er designet til at sikre en effektiv og ren forbrænding med en virkningsgrad på over 90 % og et emissionsniveau af støv og partikler, der ligger minimum 9 gange lavere end den bedste traditionelle brændeovn.

Let at fyre med træpiller

En pilleovn er ensbetydende med bekvemmelighed og brugervenlighed. Træpiller leveres i små og praktiske poser, der er nemme at opbevare. Træpiller producerer mindre aske end træ og på en pilleovn skal man aldrig åbne op ind til brændkammeret mens den er i gang – så det er helt slut med røg ud i stuen. Endelig har pilleovne den store fordel, at de kan fungere automatisk og justere tændingen og slukningen efter ens behov, hvorfor der kan holdes en fast temperatur.