PILLEFYR

Pillefyret tilsluttes boligens eksisterende varmeanlæg (radiatorer og/eller gulvvarme) og producerer hurtigt og nemt det nødvendige varme vand, både til opvarmning og hvis i kombination med en varmtvandsbeholder også det varme brugsvand. Et pillefyr er et billigt og miljøvenligt alternativ til opvarmning af hele huset. Træpiller er vedvarende, økologiske samt neutrale med hensyn til CO2-udledning til atmosfæren.

 


{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

De bedste pillefyr på markedet udmærker sig ved deres teknologi, der over tid er blevet konsolideret, deres driftssikkerhed, materialekvaliteten samt deres lave forbrug af træpiller. MCZ tilbyder alt dette med sine to serier af pillefyr, SELECTA og PERFORMA, som dækker de mest forskelligartede behov med en effekt fra 15 til 35 kW.

Forbrug

Alle MCZ's pillefyr tilbyder en fuldautomatisk elektronisk styring, der i øjeblikket er blandt de bedste på markedet med hensyn til ydeevne, hvilket gør det muligt at tilpasse driften af produktet med en betydelig fordel og dermed et lavere pilleforbrug.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengøringen er reduceret til et minimum takket være de store askebeholdere. Performa-modellerne er desuden udstyret med et automatisk rengøringssystem af turbulatorerne og selvrensende brændskål.

Dimensioner

MCZ-pillefyr er særligt attraktive, fordi de er "plug & play". For at gøre installationen hurtig og nem er de udstyret med alt, hvad de har brug for - cikulationspumpe, tryksekspansion og sikkerhedsventil er allerede integreret i fyrene og alle modeller har et bredt og rummeligt pillemagasin. Det kompakte design gør installation på et minimalt areal hurtig og nem.

Integrationer

For at opnå større fleksibilitet i systemet kan MCZ-pillefyrene eksempelvis integreres med bufferbeholdere eller installeres i serie med et eksisterende oliefyr eller gasfyr. Eksterne temperatursignaler kan let tilsluttes pillefyrets kontrolpanel.