Pilleovne med vandtank

Hvad ville du sige til en pilleovn, der ud over at være nem og billig at betjene også giver dig mulighed for at opvarme vandet i radiatorerne og gulvvarmen på badeværelset? En pilleovn med vandtank er nemlig et godt og mere miljøvenligt alternativ til de traditionelle gaskedler, som nu bliver stadig dyrere. Sæt en pilleovn med vandtank i serie med den eksisterende varmeløsning såsom oliefyr og gasfyr, og spar penge lige så længe du fylder træpiller i pilleovnens magasin.

 


{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Hvorfor vælge en pilleovn med vandtank?

Er du på udkig efter en bekvem, miljøvenlig og utrolig effektiv varmekilde til dit hjem? Så er en pilleovn til vand et rigtig fornuftigt alternativ. Pilleovnen kan bruges til at opvarme vandet i boligens centralvarmeanlæg - enten i radiatorerne eller under gulvet. Takket være den elektroniske styring på kontrolpanelet, der er monteret på pilleovnen, er betjening og programmering yderst intuitiv og hurtig. Wifi-styring er standard i MCZ’s pilleovne med MAESTRO.

Vælger du en hydro pilleovn fra MCZ, kan du også se frem til følgende fordele:

  • Varmesystemet i din hydro pilleovn opvarmes på blot få minutter
  • Høj virkningsgrad – få mest ud af dine træpiller
  • Leveres med indbygget lavenergi cirkulationspumpe og ekspansionsbeholder (Plug&Play). 

MCZ er et af de førende brands inden for træpilleovne. Dette skyldes ikke kun ovnenes design og den høje kvalitet, men også de patenterede egenskaber og systemer, der følger med hver en ovn. Vælger du en hydro pilleovn med MAESTRO-teknolig fra MCZ får du således også det unikke og patenterede styresystem, der gør det muligt for dig at styre din hydro pilleovn fra din smartphone eller tablet – selv når du ikke er hjemme.

Nyd varmen fra din hydro pilleovn i hele huset

Har dit hus eller din feriebolig allerede et centralvarmesystem, kan du med garanti få glæde af en hydro pilleovn. En hydro pilleovn til centralvarme er nemlig en besparende løsning i rigtig mange tilfælde og kan være med til at nedbringe din regning på de omkostninger, du normalt har i forbindelse med opvarmning.

Fordi en hydro pilleovn kan tilsluttes både centralvarme eller gulvvarme, er det en yderst fleksibel løsning, der let kan tilpasses dit hjem og din indretning. Så ønsker du en pilleovn til centralvarme eller en pilleovn til gulvvarme, bør du tage et kig på udvalget af hydro pilleovne fra MCZ lige her hos pilleovn.dk. Du kan vælge mellem flere forskellige lækre designs, så du er sikker på at kunne få en ovn, der passer perfekt ind i din indretning.

Kunne du tænke dig at vide mere om den hydro pilleovn, du har udset dig? Eller vil du måske kigge nærmere på eksempelvis Comfort Air pilleovn fra MCZ eller nogle af de andre MCZ pilleovne? Så kan du komme forbi vores to showrooms i Aarhus eller Slagelse, hvor du kan se hele sortimentet af MCZ pilleovne og få en kompetent snak om de nye træpilleovn.