Pilleovne med varmeflytning

Hos MCZ hedder varmeflytning Comfort Air (C-AIR) og der er mange fordele ved at vælge en pilleovn med varmeflytning. Modeller med Comfort Air har minimum én ekstra konvektionsblæser, hvorfor disse pilleovne er særligt velegnede til at flytte den varme og behagelige luft ud til tilstødende lokaler – bagud, op eller ned. Pilleovnens rumblæsere styres separat, hvorfor én sagtens kan være slukket mens den anden kører.

 


{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Hvorfor skal du vælge en Comfort Air pilleovn fra MCZ?  

Vælger du en Comfort Air pilleovn fra MCZ, får du også følgende fordele:

• No Air-funktion – sluk for ventilationen og opvarm ved naturlig konvektionsvarme i stilhed.
• Pilleovn ved varmeflytning kan tilpasses til dit hjem og dine ønsker.
• Opvarmning med en pilleovn fra MCZ er både prisoverkommeligt og mere miljøvenligt end mange alternative varmeløsninger.
• En pilleovn fra MCZ sikrer optimal komfort og et behageligt tørt indeklima.

Den unikke pilleovn fra MCZ giver dig ligeledes fuld kontrol over, hvordan varmen bliver fordelt i de forskellige rum, og med den innovative MAESTRO-teknologi, kan du styre det hele fra din smartphone eller din tablet.

Få en flot indretning med en Comfort Air pilleovn fra MCZ

Når du vælger en Comfort Air pilleovn fra MCZ, får du en stor og flot flamme og mulighed for at vælge lige den ovn, der passer bedst ind i din indretning. Det kunne være den klassiske MCZ Ego Comfort Air, der i sit udtryk minder om den klassiske brændeovn, og der med sin store glaslåge giver et flot udsyn til den levende ild.

Med en Comfort Air pilleovn fra MCZ har du også mulighed for at vælge mellem flere forskellige luftfordelere. MCZ har nemlig et stort udvalg af luftfordelere i forskellige designs - vælg mellem de helt klassiske luftfordelere til elegante og raffinerede luftfordelere, der kan fungere som en flot tilføjelse til enhver indretning.

Er du interesseret i at blive præsenteret for eksempelvis MCZ Ego Comfort Air eller opleve nogle af de andre træpilleovne? Eller måske se nærmere på de smarte hydro pilleovne? Så er du altid velkommen til at komme forbi et af vores to showrooms i Aarhus eller Slagelse. Her står de dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rette pilleovn fra MCZ med eller uden varmeflytning.