PILLEOVNE

Overvejer du at skifte den gamle brændeovn ud med en mere bæredygtig og effektiv varmekilde? Eller skal det gamle oliefyr eller gasfyr måske suppleres med en mere miljøvenlig træpilleovn? Det skal være nemt og bekvemt at opnå en god og behagelig varme i dit hjem – og det er du altid garanteret, når du vælger en træpilleovn. Du slipper for at slæbe på brænde, som ved en almindelig brændeovn, du behøver ikke være over den hele tiden – og en træpilleovn sikrer altid din ønsketemperatur helt automatisk.

Hos pilleovn.dk er vi leveringsdygtige i et stort udvalg af træpilleovne, der tilbyder en konventionel og yderst effektiv opvarmning af luften i dit hjem, og som samtidig er en æstetisk flot tilføjelse til din stue.

 


{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Hvilken type træpilleovn skal du vælge?  

Har du besluttet dig for at anskaffe dig en træpilleovn, er der en del tanker, du med fordel kan gøre dig inden. Først og fremmest er det vigtigt, at du overvejer, hvad dit varmebehov er. Der findes nemlig et væld af forskellige pillebrændeovne med varierende varmeeffekt at vælge i mellem. Læs eventuelt vores købsguide.

Nogle af vores meget populære pilleovnsmodeller er:  

Dernæst er designet selvfølgelig også en vigtig del af din beslutning. Alle træpilleovne er skabt med selv de mindste detaljer for øje af professionelle italienske designere. Vælg mellem helt klassiske pillebrændeovne og de lidt mere moderne træpilleovne, der passer flot ind i den nordiske indretning. Ønsker du en mere ekstravagant træpilleovn, kan dette helt sikkert også lade sig gøre. Alle ovne er udstyret med en stor glaslåge, så du får et flot kig til flammen.

Er du interesseret i at høre mere om de forskellige træpilleovne? Eller måske også se nærmere på de smarte Comfort Air pilleovne med varmeflytning fra MCZ eller måske en hydro pilleovn med vandtank? Så kan du altid komme forbi et af vores to MCZ PilleovnsCentre, der har næsten hele sortimentet af træpilleovne udstillet.