Modeller med rumblæser

Overvejer du at skifte den gamle brændeovn ud med en mere bæredygtig og effektiv varmekilde? Eller skal det gamle oliefyr eller gasfyr opgraderes med en mere tidssvarende ovn, der samtidig kan bringe hyggen ind i dit hjem? Så er en træpilleovn fra MCZ et oplagt valg.

 

Hos pilleovn.dk er vi leveringsdygtige i et stort udvalg af træpilleovne, der tilbyder en konventionel og yderst effektiv opvarmning af luft i dit hjem, og som samtidig er en æstetisk flot tilføjelse til din stue.

 

Alle MCZ pilleovne leveres med MCZ Tryghedsaftalen inkluderet i prisen (værdi kr. 2.995,-). MCZ Tryghedsaftalen indeholder opstartsbesøg, serviceeftersyn efter 12 måned og 2 års 100% garanti på alle dele - også sliddele!


Opvarm dit hjem med en flot træpilleovn  

Det skal være nemt og bekvemt at opnå en god og behagelig varme i dit hjem – og det er du altid garanteret, når du vælger en træpilleovn. Du slipper for at slæbe på brænde, som ved en almindelig brændeovn, du behøver ikke være over den hele tiden – og en træpilleovn sikrer altid din ønsketemperatur helt automatisk.

 

En træpilleovn fra MCZ udmærker sig også ved følgende:  

 

  • Styresystemet Active+ sikrer den optimale forbrænding  
  • Denne type træpilleovn er meget støjsvag    
  • Hurtig opstart og fuld varme på mindre end 3 minutter 
  • Let at integrere i dit hjem. 

 

MCZ er et kvalitetsbevidst brand, der har specialiseret sig i at levere det bedste af det bedste, når det kommer til træpilleovne. Alle MCZ pilleovne er således udstyret med blandt andet den unikke MAESTRO-teknologi, der gør det muligt for dig at styre din træpilleovn via WiFi på din tablet eller din Smartphone. Når du vælger en af deres træpilleovne, får du også en yderst fordelagtig serviceaftale med i prisen samt garanti på alle sliddele i hele to år.  

 

Hvilken type træpilleovn skal du vælge?  

Har du besluttet dig for at anskaffe dig en træpilleovn, er der en del tanker, du med fordel kan gøre dig inden. Først og fremmest er det vigtigt, at du overvejer, hvad dit varmebehov er. Der findes nemlig et væld af forskellige træpillebrændeovne med varierende varmeeffekt at vælge i mellem.

  

Nogle af vores meget populære modeller er:  

 

  • MCZ Ego 
  • MCZ Ego Air 
  • MCZ Loop Air 
  • MCZ Musa Air. 

 

Dernæst er designet selvfølgelig også en vigtig del af din beslutning. Alle træpilleovne er skabt med selv de mindste detaljer for øje af professionelle italienske designere. Vælg mellem helt klassiske træpillebrændeovne og de lidt mere moderne træpilleovne, der passer flot ind i den nordiske indretning. Ønsker du en mere ekstravagant træpilleovn, kan dette helt sikkert også lade sig gøre. Alle ovne er udstyret med en stor glaslåge, så du får et flot kig til flammen.

 

Er du interesseret i at høre mere om de forskellige træpilleovne? Eller måske også se nærmere på de smarte Comfort Air pilleovne fra MCZ eller måske en hydro pilleovn? Så kan du altid komme forbi vores to MCZ PilleovnsCentre, der har hele sortimentet af ovne stående, eller nogle af vores andre autoriserede forhandlere, der har et standardsortiment stående i udstillingen.