MCZ PILLEOVNE

Går du med tanker om at forny varmekilden i dit hus med en mere effektiv og besparende løsning? Eller skal den gamle brændeovn skiftes ud med en nyere model? Med en MCZ pilleovn får du ikke kun en træpilleovn med høj virkningsgrad, og hvor komfort er i højsæde – du får også en flot ovn i italiensk design, der kan komplimentere din indretning på fineste vis.

 

Med en MCZ pilleovn er du altid garanteret en fantastisk varmekilde i høj kvalitet, som stadig kan være hjemmets midtpunkt og samle familie og venner til en hyggestund foran den levende ild. Hos pilleovn.dk finder du et bredt udvalg af MCZ pilleovne. Fælles for alle MCZ pilleovne er, at de tilbyder tryghed gennem MCZ service, et godt indeklima og mange andre fordele, der gør det let som en leg at opvarme dit hus med træpiller.  


Derfor skal du vælge en MCZ pilleovn  

Hos pilleovn.dk er vi stolte over at føre de populære MCZ pilleovne. De er fyldt med en masse unikke og patenterede egenskaber, der alle er med til at gøre dem til noget helt særligt. Vælger du en MCZ pilleovn, kan du blandt andet nyde godt af følgende fordele: 

 

  • Styresystemet Active+, der sikrer en optimal forbrænding  
  • De er yderst lydsvage  
  • Quickstart 
  • Automatisk styring af optænding og varmen 
  • Co2-neutral opvarmning med træpiller. 

 

Sidst, men ikke mindst, er alle MCZ pilleovne udstyret med WiFi og det unikke MAESTRO-styresystem. Det gør det muligt for dig at styre din MCZ pilleovn direkte fra en app på din smartphone eller din tablet. Vil du derfor være sikker på at komme hjem efter arbejde eller ferie til et opvarmet hjem, kan du tænde og justere for din MCZ pilleovn hvor som helst og når som helst – det er nemt og bekvemt.

 

Der findes en MCZ pilleovn til ethvert behov  

Hvad end du er på udkig efter en nærmest lydløs pilleovn, en pilleovn med topafgang eller noget helt tredje, findes der en MCZ pilleovn, der passer perfekt til dit hjem.

 

Er du på udkig efter en næsten lydløs pilleovn, der sikrer en høj virkningsgrad og cirkulerer luften ud i rummet for en behagelig varme, er en MCZ Air måske perfekt til dig. Denne type MCZ pilleovn har alle MCZ’s unikke egenskaber og er nem at betjene. Du kan også vælge den smarte MCZ Comfort-Air, der ikke kun kan blæse varme ud foran, men også bagud i kanaler eller blot langs med væggen. På den måde kan du få transporteret varmen længere og bedre rundt i hele huset. Du kan også vælge en smart pilleovn, du kan tilslutte husets radiatorer. Det er den model, der kaldes hydro pilleovn.

 

Endeligt er det værd at fremhæve, at MCZ pilleovne kommer i mange forskellige designs. Du kan vælge mellem den moderne, den tidløse og den klassiske MCZ pilleovn – så uanset dit hjem og din personlige stil, kan du finde en MCZ pilleovn, der matcher hertil. Mange af modellerne fås også som pilleovn med topafgang. 

 

Med en MCZ pilleovn er du sikret en tryg og effektiv løsning  

Når du vælger en MCZ pilleovn, tør vi godt garantere, at du har valgt den bedste pilleovn på markedet. Når du køber en MCZ pilleovn, får du MCZ service med samt garanti på sliddele i to år. MCZ’s teknikere kommer derudover altid forbi og sørger for,  at din pilleovn er indstillet korrekt samt kalibreret til din skorsten, så du kan få mest ud af den fra dag et. Og skulle du mod forventning opleve udfordringer med din MCZ pilleovn, er det altid MCZ’s egne teknikere, der kommer forbi dig.

 

Ønsker du altså den bedste pilleovn på markedet, er en MCZ pilleovn det oplagte valg. Her får du ikke kun en flot pilleovn, der kan være samlingspunktet i dit hjem – du får også en effektiv kilde til varme. Kunne du tænke dig at se de forskellige MCZ pilleovne, er du altid velkommen til at komme forbi et af vores to MCZ PilleovnsCentre, der begge har hele sortimentet stående i udstillingen eller besøg en af vores andre autoriserede MCZ-forhandlere, der alle har et standardsortiment stående i udstillingen. Her kan du se nærmere på de enkelte ovne, opleve deres varme og få hjælp til at vælge den rette for dig.