TRÆPILLER

I vores serviceafdeling, MCZ Service, ser vi mange forskellige kvaliteter træpiller rundt i de danske hjem. Hvert eneste år kæmper nogen kunder med sten, skruer og andre fremmedlegemer i deres træpiller. Mange døjer også med dårlig forbrænding og for meget støv og slagger. Södra er den absolut bedste kvalitet træpiller vi har kunnet finde på markedet og derfor forhandler vi også kun denne ene træpille. Lav askeværdi, højt smeltepunkt og dejligt håndtérbare poser på 10 kg.

 


{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Svært at vælge den rette træpille?

Det kan være svært at vælge den rigtige træpille til sin pilleovn. Mange leverandører byder sig til og det kan nogle gange virke uoverskueligt at navigere i havet af forskellige mærker, størrelser og priser.

Til din pilleovn er det vigtig at træpillerne er korte, og at der ikke er for meget smuld i poserne. Kun 6 mm træpiller fungerer til de fleste pilleovne, hvis du vil minimere driftstop på grund af tilstopning i sneglen. Du opnår en lettere håndtering i det daglige ved at købe træpiller i 10 kg poser.

Træpiller fra Södra er efter vores mening og erfaring det perfekte valg af træpille til pilleovnen. Södra er produceret af ren fyr træ og i Sverige er de ekstra dygtige til at få plantet nye træer, når de gamle fældes.

For at spare penge på sit indkøb af træpiller kan det ofte være en fordel at placere sit køb til den kommende vinter om sommeren.