Modeller med vandtank

Ønsker du en hurtig og effektiv pilleovn til vand? Så er en af de smarte hydro pilleovne fra MCZ et oplagt valg. Her får du en elegant træpilleovn i flot italiensk design, som let kobles på dit eksisterende centralvarme-system. I løbet af ganske kort tid kan den opvarme vandet i radiatorer eller gulvvarmesystemet og give alle husets rum et lunt og behageligt indeklima.  

 

Alle MCZ pilleovne leveres med MCZ Tryghedsaftalen inkluderet i prisen (værdi kr. 2.995,-). MCZ Tryghedsaftalen indeholder opstartsbesøg, serviceeftersyn efter 12 måned og 2 års 100% garanti på alle dele - også sliddele!


Hvornår skal du vælge en hydro pilleovn?  

Er du på udkig efter en bekvem, miljøvenlig og utrolig effektiv varmekilde til dit hjem? Så er en pilleovn til vand et rigtig fornuftigt alternativ. En hydro pilleovn til vand kan nemlig ikke kun sende varme ud i stuen, men gennem det unikke system kan den ligeledes opvarme vand og sende det ud i resten af dit hus gennem radiatorer eller gulvvarme. Vælger du en hydro pilleovn fra MCZ, kan du også se frem til følgende fordele:

 

  • Varmesystemet i din hydro pilleovn opvarmes på blot få minutter  
  • Høj virkningsgrad – få mest ud af dine træpiller  
  • Leveres med indbygget lavenergi cirkulationspumpe og ekspansionsbeholder. 

 

MCZ er et af de førende brands inden for træpilleovne. Dette skyldes ikke kun ovnenes design og den høje kvalitet, men også de patenterede egenskaber og systemer, der følger med hver en ovn. Vælger du en hydro pilleovn fra MCZ får du således også den unikke MAESTRO-teknologi, der gør det muligt for dig at styre din hydro pilleovn fra din smartphone eller tablet – selv når du ikke er hjemme.  

  

Nyd varmen fra din hydro pilleovn i hele huset  

Har dit hus eller din feriebolig allerede et centralvarmesystem, kan du med garanti få glæde af en hydro pilleovn. En hydro pilleovn til centralvarme er nemlig en besparende løsning i rigtig mange tilfælde og kan være med til at nedbringe din regning på de omkostninger, du normalt har i forbindelse med opvarmning.

 

Fordi en hydro pilleovn kan tilsluttes både centralvarme eller gulvvarme, er det en yderst fleksibel løsning, der let kan tilpasses dit hjem og din indretning. Så ønsker du en pilleovn til centralvarme eller en pilleovn til gulvvarme, bør du tage et kig på udvalget af hydro pilleovne fra MCZ lige her hos pilleovn.dk. Du kan vælge mellem flere forskellige lækre designs, så du er sikker på at kunne få en ovn, der passer perfekt ind i din indretning.

 

Kunne du tænke dig at vide mere om den hydro pilleovn, du har udset dig? Eller vil du måske kigge nærmere på eksempelvis Comfort Air pilleovn fra MCZ eller nogle af de andre MCZ pilleovne? Så kan du komme forbi vores to forhandlere, hvor du kan se hele sortimentet af MCZ pilleovne eller vores andre autoriserede forhandlere, der altid har et standardsortiment af hydro pilleovne og andre træpilleovne stående.