MCZ EASY

Er du på udkig efter en lidt mere prisbillig MCZ pilleovn? Så er den nye EASY-serie fra MCZ løsningen. Med en MCZ EASY pilleovn får du en pilleovn med en styring der er enkel og brugervenlig. Pilleovnene har også en høj virkningsgrad, en god varmekomfort og et flot italiensk design.

 

Med en MCZ EASY pilleovn er du altid garanteret en fantastisk varmekilde i høj kvalitet og pilleovnene er også omfattet af MCZ's Tryghedskoncept, hvorfor alle MCZ EASY pilleovne leveres med opstartsbesøg, serviceeftersyn efter 12 måned og 2 års 100% garanti på alle dele - også sliddele - inkluderet i prisen (værdi kr. 2.995,-).

 


Derfor skal du vælge en MCZ pilleovn fra EASY-serien 

Vælger du en MCZ EASY pilleovn, kan du blandt andet nyde godt af følgende fordele: 

 

  • Et gennemtestet styresystem med et brugervenligt display
  • Optænding på kun 2-3 minutter (QuickStart) 
  • Automatisk styring af optænding og varmen (ECO-funktion)
  • Co2-neutral opvarmning med træpiller og 9 gange renere end den bedste brændovn

 

Pilleovnene i EASY-serien har ikke MCZ's MAESTRO-styring og dette kan ikke kobles på disse modeller. Ønsker du at betjene pilleovne med EASY-styring med din smartphone, så kan der tilkøbes et lille WiFi-kit. Dette kan dig mulighed for at betjene pilleovne på distancen med de mest basale funktioner. Ved du allerede nu, at du vil betjene pilleovnen rigtig meget med din smartphone, så vil klart anbefale dig at steppe op og tage et kig på MCZ's MAESTRO-modeller. Se pilleovne fra MCZ med MAESTRO WiFi-styring her.

Med en MCZ EASY pilleovn er du sikret en effektiv og prisbillig pilleovn  

Når du køber en MCZ EASY pilleovn, får du altid support af danmarks bedste serviceafdeling, MCZ service. De hjælper dig med din nye pilleovn, renser den efter 12 måneder og giver 2 års 100% garanti på pilleovnen - også på sliddele! MCZ’s teknikere kigger forbi første gang kort tid efter de har fået besked om, at pilleovnen er stillet op. Det kalder vi MCZ tryghed.

Kunne du tænke dig at se de forskellige MCZ EASY pilleovne og måske også modeller med MAESTRO-styring, så  er du altid velkommen til at komme forbi et af vores to MCZ PilleovnsCentre. Vi har et center i Aarhus og et center i Slagelse og de har begge så godt som hele sortimentet fra MCZ stående i udstillingen.