S÷dra 6mm trŠpiller

Vare nr.: 11600

Stykpris v/ 1 stk. kr. 3.800,00

Stykpris v/ 2 stk. kr. 3.750,00 (inkl. moms)
Model/Varenr.: 11600
Levering: 4-12 dage

  • Brug for hjælp? Ring på 86 123 700

Beskrivelse

NB! PÅ GRUND AF KRIGEN I UKRAINE KAN DER MAX BESTILLES 2 PALLER AD GANGEN OG DER KAN FOREKOMME LÆNGERE LEVERINGSTID END BESKREVET NEDENFOR.

 

Svenske 6 mm kvalitetstræpiller fra Södra. Leveres på helpalle med 90 poser á 10kg og altid med mobil minitruck, så de kan afsættes så tæt på huset som muligt. Levering i Jylland, på Fyn og Sjælland samt brofaste øer.

 

Södra er den bedste kvalitet træpiller vi har kunnet finde på markedet. Disse træpiller er ikke produceret af et affaldsprodukt, men 100% af gode svenske træer. I Sverige er skovdriften meget mere bæredygtig end andre steder, idet der altid sørges for beplantning af nye træer når de gamle fældes. Dette produkt leveres også altid fra den samme svenske fabrik, hvilket er din garanti for en ensartet kvalitet - altid lavt askeindhold og et meget højt smeltepunkt.

 

Leveringstiden i Jylland og på Fyn er op til 10 hverdage. På Sjælland og øerne op til 7 hverdage.

 

Du bliver kontaktet af chaufføren inden leveringen, men lav gerne en kort beskrivelse af, hvor på matriklen træpillerne ønskes leveret. Hvis forholdene tillader det afsættes varen naturligvis som ønsket. Chaufføren vurderer, hvorvidt det er forsvarligt i forhold til underlagets beskaffenhed, at afsætte træpillerne som ønsket. Lastbilen der leverer træpillerne er 18 meter lang, og den skal kunne køre til din adresse. Da mobiltrucken læsser af ud af siden på lastbilen, er det vigtigt, at der er plads til lastbilen og mobiltrucken.

 

Leveringen kan ske i tidsrummet fra kl. 06.00 morgen til 22.00 om aftenen.

 

BEMÆRK!

Ved levering med mobiltruck leveres som udgangspunkt til kantsten, hvis tilkørselsforholdene ikke tillader andet.

 

SPECIFIKATIONER

Aske: < 0,3%

Fugtindhold: max. 9%

Askesmeltepunkt: > 1500Co

Vægtfylde: > 650 kg/m3

Brændværdi: min. 4,8-4,9 kWh/kg

Vægt: 10 kg